Mijn naam is Jikke Göbel van Tongeren. In 1975 kwam ik ter wereld in Dieren, op de Veluwezoom aan de IJssel. Het gezin bestond verder uit mijn ouders en mijn oudere broer.

 

Na mijn lagere school in Dieren en mijn middelbare school in Zutphen ging ik vervolgens mijn jeugddroom achterna door op mijn 17de Grafische Vormgeving te gaan studeren aan de HKA, Hoge School voor de Kunsten Arnhem, tegenwoordig Artez geheten.

 

Na 3 jaar studie en 1 jaar werk ging ik Fotografie studeren aan de HKU, Hoge School voor de Kunsten Utrecht en verhuisde ik vervolgens van Arnhem naar Amsterdam. In 2001 studeerde ik af met 3 mooie projecten die veelbetekenend bleken te zijn voor het vervolg van mijn leven.

 

Na mijn studie vertrok ik weer terug naar het oosten van het land om bij mijn vriend in Zutphen te gaan wonen. Na een aantal jaren vonden we een mooie plek op een woonboot in De Steeg, omgeving Arnhem. Wij trouwden en kregen 3 kinderen.

 

Mijn foto’s en ontwerpen maak ik met passie en vanuit vertrouwen. Ik geniet van het leven en de mensen om mij heen die dat ook doen. Je moet er zelf iets bijzonders van maken!

 

Jikke banner met adres