Jikke Fotografie & Vormgeving, portret Amber & Eva

Elk mens is anders: leeft in een andere sfeer, omringt zich met de dingen die hij of zij mooi vind en laat eigen emoties zien.

 

De momenten waarop een persoon met passie staat te presteren in al zijn schoonheid of wanneer een persoon zich op ontspannen wijze bewust is van de camera of niet eens door heeft dat de camera op zich gericht staat, zijn dit mooie momenten om vast te leggen.

 

Elk persoon heeft zijn eigen verhaal en dat verhaal wordt zichtbaar door in de camera te kijken, of juist verder te gaan met datgene waar de geportretteerde mee bezig was.

 

Ook is het mooi om de geportretteerde te plaatsen in de omgeving waarin hij of zij zich thuis voelt en zich daarin zelfs af kan wenden van de camera. De camera is een middel om een stukje van de geportretteerde op een bijzondere wijze vast te leggen.

 

Een portret kan in diverse vormen: een profielfoto, een mooi intiem portret, een groepsportret van een gezin, familie of vriendengroep of van kinderen tijdens een verkleed feestje. Daarnaast kan gedacht worden aan een bedrijfsportret tijdens het werk of belevingsportretten tijdens een evenement.

 

Als cadeau kan je een portret van een dierbare laten maken, zoals van je moeder, je beste vriend of een huisdier.

 

Tot de mogelijkheden behoort ook het portretteren van iemand in zijn laatste levensfase als aandenken voor de nabestaanden.

 

Een combinatie van werk in opdracht en vrij werk.