Herinneringsboek man

Na het afscheid van een dierbare is het mooi om een boek te hebben vanwege de persoonlijke dag die alle nabestaanden en belangstellenden gezamelijk  ervan hebben gemaakt in de stijl van de overledene maar ook als herinnering aan het leven van deze dierbare persoon.

 

 

Een boek kan in diverse formaten en uitvoeringen gemaakt worden, vanaf een kleine oplage. Het boek geeft op mooie wijze het verhaal van die dag of meerdere dagen rond het afscheid weer die men grotendeels in een waas zal beleven. Het is mooi om terug te kunnen zien hoe de nabestaanden eenzelfde gevoel delen en daar kracht uit putten. Om de mooie bijzondere details te zien die er altijd zijn en te zien hoeveel mensen er aanwezig waren om je op deze dag te steunen.

 

 

Als er kleine kinderen zijn die afscheid moeten nemen van een vader, moeder, opa of oma dan zijn er altijd de foto’s in het herinneringsboek om te laten zien wanneer ze vragen hebben als ze opgroeien. Zo zien ze dat ze echt afscheid hebben kunnen nemen, dat kan rust geven.

 

 

Daarnaast kan het de partner helpen, familie of goeie vrienden. Het kan fijn zijn voor diegenen die niet aanwezig konden zijn vanwege verblijf in het buitenland of een andere reden.

 

 

Een herinneringsboek naar aanleiding van het afscheid van een overledene kan samen gesteld worden met foto’s, teksten, een levensverhaal, een mooi portret, songteksten en afbeeldingen van schilderijen. In principe kan alles toegevoegd worden tot een poster, een dvd of een klein presentje aan toe.

 

 

Bij een herinneringsboek kan de nadruk op het afscheid van een dierbare liggen waarvoor Jikke ook de uitvaartfotografie kan verzorgen.

Natuurlijk kan een boek ook samengesteld worden met al bestaande foto’s. Daardoor maakt het niet uit wanneer het afscheid plaats heeft gevonden. Misschien is uw dierbare 10 jaar geleden overleden en is de tijd nu rijp om een herinneringsboek te maken. Zelfs al zijn er maar enkele foto’s, met meer informatie over de overledene kunnen we in samenspraak een mooi boek samenstellen.

 

 

De nadruk kan ook liggen op het levensverhaal. Aan de hand van verhalen van familieleden, vrienden en collega’s kunnen we een rijk boek samen stellen met anekdotes, mooie afbeeldingen, grappige voorvallen en bijzondere herinneringen.

 

 

Van de voorbeelden die hier te zien zijn heb ik toestemming van de familie om dit te tonen. Zo heb ik een aantal herinneringsboeken in huis die ik aan geïnteresseerden mag laten zien, als u hier interesse in heeft kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met mij maken om enkele van deze in te kunnen zien.

 

 

Werk in opdracht.