Welkom in de wereld van Jikke Fotografie & Vormgeving!

 

De beelden die je ziet zeggen iets over mijn leven, mijn interesses, mijn gevoelens, mijn kijk op het leven en de wereld waarin wij leven. De beelden zeggen ook iets over de opdrachtgevers, de geportretteerden met hun emoties en mooie door mensenhanden gecreëerde producten. Je ziet dingen die er toe doen en mogelijkheden die je leven kunnen verrijken.

 

Mijn naam is Jikke Göbel van Tongeren en ik ben fotograaf en vormgever. Vanaf kinds af aan ben ik bezig met dingen die mijn aandacht trekken omdat ze er mooi uit zien, goed gepresenteerd worden, een verhaal op een eerlijke manier vertellen of een bijzondere boodschap brengen. Dat heeft zich geuit in mijn passie voor fotografie en vormgeving. In verschillende vormen vind je dit terug op mijn website.

 

Ik wil mijn leven verrijken, veel meemaken en blijven genieten. Met eenieder die ook zo in het leven staat hoop ik een keer samen te werken.

 

Jikke.

 

Albert Einstein: “Imagination is more important than knowledge.” (Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.)