Graceland, graf Elvis Presley.

Gefeliciteerd met Elvis!

Van de week werd ik iets na middernacht gefeliciteerd met Elvis, een bericht van een vriend van ons vanuit Peggy Sue's 50's Diner (www.peggysuesdiner.com), vanwege de inrichting moest hij aan mij denken. Elvis is daar tijdens zijn leven een…
Eric vertelt zijn levensverhaalJikke Fotografie

Zijn vraag beantwoordden wij volmondig met “JA!”

Na de bevalling van onze oudste zoon in 2006 bekeek ik tijdens de vele borstvoedingen eindelijk de serie die ik al zolang wilde bekijken ‘Oud Geld’. Dat wat ik erover gehoord had werd absoluut bevestigd. Ik raakte eraan verslingerd en bekeek…
Tom van Otterloo bakkerij De Steeg Wat is jouw Rheden zonnepanelenJikke fotografie Zuiver C

Wat is jouw Rheden - Tom

Bakkerij Tom van Otterloo, gevestigd in De Steeg en op twee locaties in Arnhem, heeft een grote passie om op duurzame wijze te werken en leven.
Wat is jouw Rheden Joram van Breda 2Jikke Fotografie Zuiver C

Wat is jouw Rheden - Joram

Joram van Breda, de eigenaar van dit huis bouwt zijn huis namelijk helemaal zelf van grond af aan, of eigenlijk vanaf de graafwerkzaamheden in de grond  af aan met hulp van familie en vrienden wanneer nodig.
Jikke Fotografie

Afscheidsbeurs Doesburg

Op zaterdag 26 augustus 2020 vond de Afscheidsbeurs van ‘Afscheid en meer’ plaats in de Gasthuiskerk in Doesburg. Al sta ik niet vaak meer op afscheidsbeurzen, hier wilde ik wel graag bij zijn.
15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 01

Duckhunt Car Design

Tijdens mijn studietijd, in opdracht van Duckhunt Car Design in Rheden (voorheen de naam van Burton Car Company) fotografeerde ik voor hun allereerste folder en mijn allereerste foto-opdracht voor een folder.
Overhandiging Sportalbum Jurryt van de Vooren Jan Rijpstra aan Koning Willem-Alexander, dans Eindhovense dansgroep Ruggeds, Jikke Fotografie en Vormgeving De Steeg

Presentatie Sportalbum 1898

Op donderdag 25 september vond in Eindhoven de overhandiging plaats van het Sportalbum 1898 aan Koning Willem-Alexander.