15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 04

Zo’n 20 jaar geleden fotografeerde ik, tijdens mijn studietijd, in opdracht van Duckhunt Car Design in Rheden voor hun allereerste folder en mijn allereerste foto-opdracht voor een folder. 

 

Dit was voor mijn digitale tijdperk, met een Ilford z/w rolletje met 24 opnames, handmatig in de doka afgedrukt. Met eigen nabewerking door met een kwastje en gemengde inkt op de foto de witte puntjes – veroorzaakt door vuiltjes op het negatief – aan te stippen.

 

Op dat moment wist ik niet dat deze mannen: Dimitri en Iwan Göbel, nog zo’n grote rol in mijn leven zouden gaan spelen. Van een vriendschap met Iwan vanaf begin jaren 90 tot mijn liefde voor en een gezin met Dimitri, heb ik zakelijk ook het een en ander voor ze betekent in al die jaren.

 

In 2016 is het 15 jaar geleden dat ik afstudeerde en officieel begon met Jikke Fotografie & Vormgeving, een jaar om terug te kijken op mooie & bijzondere momenten!

 

15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 03

15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 03

15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 02

15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 02

15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 01

15 jaar Jikke Fotografie & Vormgeving Duckhunt Car Design Lomax 01

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *