Het thema ‘Kijk mijn geluk’ zijn voor mij de dingen die ik dagelijks om mij heen zie en de dromen die ik heb om naar toe te werken. De dromen zijn niet te groots maar moeten haalbaar kunnen zijn. Ik wil niet teveel ervan verwachten maar wel ergens aan beginnen en kijken of dat wat ik hoop te bereiken werkelijkheid kan worden. Daarnaast geniet ik dagelijks van de fijne mensen om mij heen, onze kat Coco, de leuke dingen die ik doe en de heerlijke plek op het water waar ik met mijn gezin woon. Elke dag geeft onze woonboot een wisselend uitzicht zoals op een gezin dat ontspannen kijkend op hun motorboot voorbij komt tuffen of een familie die in dierlijke vorm in een rijtje in alle rust op het water drijft.

 

Dagelijks zou ik vele voorbeelden kunnen noemen van mijn geluk. Een mooi thema voor de nieuwe landelijke Fotoweek die plaats vind van 12 t/m 21 september. Van 16 t/m 19 september kan ik mooie foto’s maken van jouw geluk! Denk daarbij aan je favoriete persoon, huisdier, outfit, verzameling… Wees creatief! Als je in De Steeg woont of naar De Steeg toe komt maak ik in 30 minuten een mooi portret van dit geluk. Een lijst kan bij mij uitgekozen worden (bij de prijs in of een klein bedrag extra) of zelf meegenomen worden waarin de foto na bewerking en binnen afgesproken periode geleverd wordt. Een mooie Fotoweek aanbieding van 60 euro voor maar 40 euro!

 

Op zaterdag 20 of zondag 21 september geef ik een workshop fotografie, waarbij ik met maximaal 8 personen met de camera eropuit ga om mooie foto’s te maken waarin ieder zijn eigen stijl vorm geeft. Aangekleed met een leuk verhaal over fotografie, een lekkere lunch en een verrassing die je achteraf thuis gestuurd krijgt! De Fotoweek aanbieding is van 65 voor 50 euro!

 

Op donderdagavond 18 september geef ik een lezing over een van mijn specialiteiten: uitvaartfotografie, bij het uitvaartverzorgingsbedrijf Iris & de Mol in Rheden. De toegang is gratis en iedereen is welkom!

 

Meer info: zie https://www.jikke.com/fotoweek/ of neem contact op via jikke@jikke.com of 06-24930086.

 

Fotoweek 2014 Jikke Kijk mijn geluk

Fotoweek 2014 Jikke Kijk mijn geluk